Про компанію “Волинський ексклюзив”

Про компанію «Волинський ексклюзив»

Задум створити «Волинський ексклюзив» виник не спонтанно. Ми із дружиною Мар’яною володіємо піцерією «Pizza club» у селищі Ратне, тож хотіли додати у страви щось особливе, натуральне, смачне.

Спробували створити власну рецептуру в’ялених ковбас та м’яса і вивели ідеальне поєднання між Іспанією, Італією та Україною. Перш за все, м’ясо і ковбасу власного приготування хотіли додати у меню своєї піцерії, аби здивувати людей новими смаками без хімічних домішок, чим не гребують українські виробники. Так зародилося хобі, яке переросло у власну справу.

Рецептура – авторська. Поєднували різні смаки дуже довго, адже м’ясо в’ялиться 2 місяці. Довго шукали постачальника, який вирощує свиней, використовуючи природний відкорм. Ми пробували готувати м’ясо і на пательні, і в шашликах, щоби визначити його смак, адже чітко знаємо, що м’ясо, «нашпиговане» комбікормом, скаче на сковорідці та має різкий запах. Аби довести технологію в’ялення, структуру крафтових делікатесів та їх смак до досконалості, працювали приблизно 2 роки. Довго шукали й постачальника м’яса для «Волинського ексклюзиву», бо передусім важливим критерієм була екологічність.

Тривалий період тестували й в’ялення. Багато чого не виходило, багато м’яса викинули, багато віддали собакам… Але зрештою процес пішов. Так, спочатку м’ясо для «Волинського ексклюзиву» маринується у суміші спецій і солей приблизно 10 днів. Далі ж його поміщаємо у спеціальну камеру, де створені особливі умови для в’ялення. Тут м’ясо знаходиться 2-3 місяці залежно від ваги. Потім, певний час витримуємо під вакуумом для правильного розподілення вологи та смаку. Лише після цього «Волинський ексклюзив» готовий.

М’ясо надзвичайно ніжне, не сухе, має ідеальну текстуру та пікантні смаки.

Готуємо крафтові м’ясо і ковбаси невеликими партіями і без додавання
фарбників, підсилювачів смаку, використовуючи лише натуральні спеції та сіль.

  • Готуємо тільки з відбірного м’яса та натуральних спецій, без додавання фарбників, підсилювачів смаку, субпродуктів, загущувачів і т.д.;

  • Наша продукція не піддається термообробці, а готується шляхом дозрівання за штучно створених природніх умов, які комфортні для м’яса. Тому, сиров’ялені м’ясні вироби, вважаються одними із самих здорових страв у світі;

  • Готуємо за авторською рецептурою, що підкреслює оригінальність та ексклюзивність «Волинського ексклюзиву»;

  • Упаковуємо у фірмові обгортки та коробки, а тому, придбавши продукцію «Волинського ексклюзиву», Ви отримаєте не тільки гастрономічне, а й естетичне задоволення ;

  • Нами створені бюджетні подарункові набори з різними ціновими категоріями, які здивують будь-якого обдаровуваного.

ВАС ВІТАЄ

Волинський ексклюзив!

Задум створити «Волинський ексклюзив» виник не спонтанно. Ми із дружиною Мар’яною володіємо піцерією «Pizza club» у селищі Ратне, тож хотіли додати у страви щось особливе, натуральне, смачне.

Спробували створити власну рецептуру в’ялених ковбас та м’яса і вивели ідеальне поєднання між Іспанією, Італією та Україною. Перш за все, м’ясо і ковбасу власного приготування хотіли додати у меню своєї піцерії, аби здивувати людей новими смаками без хімічних домішок, чим не гребують українські виробники. Так зародилося хобі, яке переросло у власну справу.

Аби довести технологію в’ялення, структуру крафтових делікатесів та
їх смак до досконалості, працювали приблизно 2 роки. Довго шукали й постачальника м’яса для «Волинського ексклюзиву», бо передусім важливим критерієм була екологічність.

X