Поради щодо споживання

Поради щодо споживання

  • 1. Після отримання виробів ТМ «Волинський ексклюзив», охолодіть їх до температури +2+4, що легко досягнути у звичайному холодильнику (у ковбасах є жири, котрі мають властивість розтоплюватись при високій температурі, а вони, у свою чергу, роблять ковбаси більш м’якими та не зовсім придатними до тонкої нарізки);
  • 2. Споживайте ковбаси у тонкій нарізці, оскільки вони є витриманими, концентрованими, а тому, при грубому слайсуванні, можуть бути занадто
    насиченими у смаку (сіль, перець, спеції);
  • 3. Після відкриття вакуумної упаковки, неподужану ковбаску загорніть у харчову плівку та зберігайте у холодильнику, бажано No frost. За вказаних умов, ковбаса не втратить своїх фізико-хімічних властивостей протягом 7-10 діб, хіба що трохи підсохне;
  • 4. Нарізайте та подавайте до столу швидко, адже якщо замешкатися, можна померти від втрати слини!)
X